Nieuw: Medewerkersonderzoek voor MKB

Nieuw in het assortiment is het medewerkers-onderzoek voor MKB bedrijven. Een aantal van mijn HRMkb klanten maakt al geruime gebruik van een in eigen beheer ontwikkeld en eenvoudig onderzoek om de medewerkersgegevens te meten. Dit met veel succes. Eén klant meet zelfs tweemaal per jaar! Vanwege de praktische toepassing heb ik dit eenvoudige format omgezet naar een flexibel en geautomatiseerd format. Dit is nu beschikbaar voor mijn huidige en nieuwe klanten. Een onderzoek kan al effectief zijn vanaf 10 medewerkers.

Waarom een medewerkersonderzoek?

Er zijn verschillende redenen aan te voeren om een medewerkersonderzoek uit te voeren. Net als het doen van klantonderzoeken. Er is een aantoonbare relatie tussen een tevreden medewerker en de prestaties van uw bedrijf. Het behouden van goed personeel is essentieel in alle tijden, maar zeker in de huidige schaarste. Ook het feit dat medewerkers langer moeten doorwerken is een reden om de vinger aan de pols te houden.

 Betrokken en gemotiveerde medewerkers zijn productiever en proactief in het oplossen van problemen
 deze medewerkers praten positief over uw organisatie naar anderen
 deze medewerkers blijven langer (inzetbaar) bij uw organisatie

Welke aanpak biedt HR Oplossingen?
  • Geen standaard vragen. Aan de hand van uw wensen wordt het onderzoek op maat uitgevoerd.
  • De “employee NPS meting (NPS is Net Promoter Score)” is ingesloten, evenals een check op vitaliteit. Optie om de eNPS ook apart en periodiek te herhalen.
  • Onafhankelijk en anoniem. Rubricering van de rapportage is op algemeenheden, herleidbaarheid op individueel wordt in de opzet uitgesloten.
  • Geen dure tools. Er wordt gebruik gemaakt van Google Forms. Alles in eigen beheer.
  • Rapportage op maat (management en medewerkers) inbegrepen met analyses en een concept plan van aanpak. Verwachtingen van het management worden vooraf in kaart gebracht en de resultaten van het onderzoek worden hiermee gespiegeld.
  • Optie om met (team)interviews te verdiepen, ook op het gebied van vitaliteit.
  • Optie om te koppelen met klantonderzoeken.
Is een Medewerkersonderzoek duur?

Voor mijn (nieuwe) HRMkb-klanten heb ik een aantrekkelijk tarief op basis van een concrete offerte op basis van uw wensen. Eventueel aan te vullen met de (resultaten van de) HR-scan (zie verder op op de site) en bekende ervaring uit de klantrelatie.

Neem snel contact op voor meer informatie.

Bel 06-4854 0650 of mail: mto@rietveldpersoneelsmanagement.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *