Klanten

Voorbeelden van klanten: wat ik deed , hoe dat ik dat deed en wat was het resultaat?

KNHS (paardensportbond): al bijna 8 jaar klant, flexibele bijdragen: interim ondersteuning, functiehuis, loopbaanadvies en coaching, slimmer werken (met binnenhalen ESF subsidie)

HendrixUTD (voorheen onderdeel van Nutreco, inmiddels ForFarmers, diervoederindustrie): interim HR officer (sales, operations), projecten (arbeidsvoorwaarden, afwikkeling sociale plannen, functieprofielen) en loopbaanadvies.

Energiedirect.nl: renovatie en ontwikkeling functiehuis.

Theater Orpheus: tijdelijke ondersteuning P&O-functie, functiehuis, benchmark, loopbaanadvies, training effectief leidinggeven

Referenties Loopbaanadvies (Noloc erkend): 

“Een baan zoeken na lang zelfstandig zijn is niet makkelijk. Het was duidelijk dat ik sturing nodig had en op aanraden van mijn vriendin kwam ik uit bij Wim Rietveld. Deze man begeleidde mij van de eerste stap tot het bewuster worden van mijn eigen kwaliteiten waardoor ik inmiddels alweer een nieuwe baan heb. De betrokkenheid en vooral ook het luisterende oor in combinatie met het aansturen naar vernieuwing zijn voor mij doorslaggevend geweest voor het vinden van een nieuwe baan.
Hartelijk dank hiervoor groet ; Arvid de H. “ (ontvangen op 17 juli 2014)

“Wim zou mij in juli 2014 begeleiden bij het vinden van een nieuwe baan, maar door zijn kennis en kwaliteiten op het gebied van loopbaanplanning kwamen we onverwacht veel verder dan ik voor mogelijk hield: Ik heb met hem als steun en met zijn brede know-how een nieuwe start kunnen maken op een heel ander werkgebied. Van je hobby een baan gaan maken.. die stap had ik alleen niet durven zetten.” (Tilly van de Pavert, 26 september 2014 via LinkedIn).

Tilly, ik ken jou niet, maar ken Wim al heel lang en goed. Jouw bericht verbaast mij niet. Wim is geweldig in zijn vak. Zijn interesse in mensen, zijn kennis en vooral zijn humor maken hem de ideale coach. ” (Guido de Graaf, trainer en coach, via LinkedIn, 29 september 2014).

“In september vorig jaar (2014) ben ik met Rietveld Personeelsmanagement in contact gekomen. Na een introductie/oriëntatie gesprek een plan van aanpak gemaakt. Assessmenttests afgenomen en geëvalueerd, LinkedIn profiel opgesteld en sollicitatiebrieven met CV beoordeeld. Voorgedane case(s) besproken en adviezen gekregen hoe hier in de toekomst mee om te gaan. Vanuit zijn kennis en vele jaren ervaring heeft Wim mij bewust gemaakt dat de voorgedane situatie niet een op zichzelf staande case is geweest. Het komt vaker voor en dat heeft mij vertrouwen gegeven voor de toekomst. Naast de uitkomsten van de assessment tests. Naast zijn adviezen en hulp heeft een luisterend oor van Wim mij ook verder geholpen. Een bijzonder prettige ervaring die past in de H van Human Resources van Rietveld Personeelsmanagement. Ik kan nu verder en wil Wim bedanken voor zijn deskundigheid en sociale aandacht/hulp.
Wim , dank voor je hulp!” (EV, ontvangen op 20 juni 2015)

“Wim Rietveld heeft mij met eerlijkheid, humor, kennis van zaken en mensenkennis de tools gegeven om mijn loopbaan een nieuwe richting te geven. Wim is een coach die ook echt doordringt tot de kern en echt in de persoon en situatie geïnteresseerd is. Je moet het zelf doen, hij geeft het gereedschap zodat je het kan!” (Piet van Straten via LinkedIn, 15 februari 2016)