HR Oplossingen…

Voor elke HR oplossing is er een HR probleem! Een kleine variant om duidelijk te maken dat HR oplossingen een antwoord moeten zijn op uw vraag of probleem.

Op deze site “HR Oplossingen” presenteer ik u het volgende menu: als eerste het “Waarom?” van mijn oplossingen, vervolgens de concrete “Hulp!” die u wordt geboden. Deze hulp is in een aantal concrete produkten en diensten gesplitst, zoals flexibele interim inzet, uw functiehuis en loopbaanadvies. In de rubriek “Klanten” vindt u een aantal voorbeelden van mijn inzet. In “Downloads” worden de downloads die bij verschillende artikelen worden aangeboden overzichtelijk gepresenteerd. Van geselecteerde partners is een link naar “HR vacatures” opgenomen. De “Voorwaarden” en de “Contact?” rubriek sluiten de rij. De “Home” page is gereserveerd voor actuele artikelen, tips en oplossingen die “HR Oplossingen” voor u zijn of kunnen worden.

HR oplossingen worden overigens vaak voor u bedacht, dat is prima als ze voor u passen. Als u denkt dat de aangeboden oplossing niet of net niet past, dan voelt dat niet prettig…

Bent u manager, directeur, HR officer of medewerker? Zegt u volmondig “JA” tegen één of meerdere onderstaande problemen?

  • Is er een tijdelijk tekort aan flexibele menskracht op de HR afdeling?
  • Is het functie-en/of  salarishuis niet op orde?
  • Haperen de beoordelingsgesprekken? Worden ze wel gehouden?
  • Zijn er in het bedrijf (nieuwe) medewerkers/managers die (toch) niet aan de verwachtingen voldoen?
  • Is er geen samenhang in uw team?
  • Is er sprake van een hoog ziekteverzuim. Of weet u dat niet?

Zegt u volmondig “JA”? Dan levert Rietveld Personeelsmanagement u praktijkgerichte HR oplossingen voor een optimale balans tussen de doelen van uw medewerkers en uw bedrijf.

Tot gauw! Wim Rietveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *