Hulp!

Rietveld Personeelsmanagement levert HR Oplossingen!

Visie

De balans tussen mens en werk blijft optimaal afgestemd, met een efficiënte en effectieve inzet van beschikbare en bewezen technologie en menselijk vernuft. In de tijd en in de context van plaats en omgeving.

Missie en kernwaarden

(Wim) Rietveld Personeelsmanagement levert (interim) HR oplossingen aan bedrijven en hun medewerkers. HR Oplossingen die bijdragen aan de balans tussen de doelen van de medewerker en het bedrijf. Producten en diensten: werving & selectie, resultaatgerichte functieprofielen, talentmanagement, interim HR uitvoering voor grote bedrijven en HRMkb, trainingen en workshops, loopbaanadvies en outplacement (Noloc erkend). Kernwaarden: betrouwbaar, betrokken, inspirerend en oplossend gericht.

Hoe kan ik helpen om uw problemen op te lossen?

  • Tijdelijke en/of flexibele capaciteit op uw HR afdeling, allrounder met HR expertise: wanneer en hoe u dat wilt. Zie: Flexibele HR capaciteit. 
  • Tijdelijke en/of flexibele hybride HRM capaciteit en expertise op afroep voor uw MKB bedrijf. Zie: hybride HRM oplossingen.
  • Upgrade, renovatie (of nieuwbouw) van uw functiehuis, resultaatgerichte, generieke en normatieve profielen: projectmatig , integraal en efficiënt op maat met u en uw medewerkers. Zie: Uw functiehuis.
  • Met een bijpassend salarishuis en arbeidsvoorwaarden, of een simpele matrix, gebaseerd op effectieve benchmarks.
  • Een effectieve tooling die uw HR echt helpt (een “goed personeelsgesprek” cyclus, competenties op maat, 360 graden feedback, software die profielen matcht). EasyMatch4All is de nieuwe en revolutionaire HR tool die één taal spreekt en binnenkort in de testfase zal belanden. Daarom zoekt EasyMatch4All interimmers die helpen bij de testfase.
  • Interventies die echt helpen om vastgelopen processen te reactiveren. Op basis van een eigen ontwikkeld model: Zie: Procesbegeleiding & Interventie.
  • Bewezen effectieve loopbaanadvies –en ondersteuning op basis van kwaliteitseisen van het NOLOC en met een eigen programma dat manager en medewerker in beweging brengt. Zie: Loopbaanadvies.
  • Maatwerk projecten, trainingen en workshops voor uw teams: effectief leidinggeven, slimmer werken

…deze creatieve oplossingen bouwen aan een optimale balans tussen de doelen van uw medewerkers en uw bedrijf. Met behoud van het goede.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *