Trainingen en workshops

HR Oplossingen heeft een scala aan trainingen en workshops op het HR werkgebied ontwikkeld. Zowel open trainingen, als maatwerk. Voorbeelden: Effectief Leidinggeven (gemiddelde waardering een 7.9!), Hoe schrijf ik een resultaatgericht functieprofiel?, Hoe hou ik een goed personeelsgesprek? Hoe kan mijn bedrijf slimmer werken (voor de klant)? Van latente talenten naar talentmobiliteit, Gesprekstechnieken die spreken. Bovendien werken we samen met geselecteerde partners. Bewezen effectief.

Kenmerken van deze trainingen en workshops:

Resultaatgericht, op maat, aantoonbare pay-out, door deskundige trainers, incompany en op locatie, altijd nazorg inbegrepen.

Nieuw: workshop “Hoe los in 5 stappen mijn probleem op?” (voor ondernemers en leidinggevenden)

Problemen…..

We lopen er allemaal tegenaan: een opdracht loopt niet zoals u het had gedacht, de klant wil eigenlijk toch iets anders, de markt zit tegen, u mist net een stuk kennis, er bereiken u twee of meer vragen tegelijkertijd, u moet kiezen….

….in 5 stappen oplossen!

Hoe gaat u problemen te lijf? Kijkt u als een berg tegen een probleem op? Gaat u als een wilde te keer? Of straalt u rust uit als er problemen opdoemen?

Trailer: 

Meer informatie via info@rietveldpersoneelsmanagement.nl en geef daarbij aan: probleemoplossing

Partners

De volgende partner stellen we graag voor:

logo-guido1Guido de Graaf Trainingen voorziet in het inzichtelijk maken van de verbeteringen in het klantcontact en het op maat verzorgen van trainingen. Deze zullen bijdragen in de ontwikkeling van uw medewerkers en tegelijkertijd het imago van uw organisatie positief beïnvloeden.