Collectief Duurzame Inzetbaarheid

logo CDIWaarom duurzame inzetbaarheid met Collectief DI?
Komt het volgende je bekend voor? Jouw medewerkers moeten langer doorwerken. Veranderingen in jouw omgeving gaan razend snel. Wat vandaag nog werkt, werkt morgen niet meer. Dat vraagt steeds meer en andere dingen van jou en je medewerkers.
Elke ondernemer heeft hier in zijn bedrijfsvoering mee te maken. De vraag is niet of maar hoe je dit aanpakt. De sleutel voor die aanpak ligt bij je medewerkers. Je hebt betrokken, vitale en wendbare medewerkers nodig om deze uitdagingen succesvol aan te gaan. Duurzame inzetbaarheid geeft handen en voeten aan dat wat de medewerkers nodig hebben om meer betrokken, vitaal en wendbaar te worden en te blijven.

Zou het niet handig zijn als je met de expertise van Collectief DI gebruikt maakt van bewezen instrumenten en hulpmiddelen om jouw organisatiedoelen te bereiken?

Wat is Duurzame Inzetbaarheid volgens Collectief DI?
Wat bedoelen we daarmee? De mate waarin je als werknemer en ondernemer een bijdrage levert aan de bedrijfsambitie En aan je eigen verdiencapaciteit EN aan jouw kwaliteit van leven.

Wat doet Collectief DI?
De adviseurs en coaches van Collectief DI helpen je met het in kaart brengen van de essentiële thema’s van Duurzame Inzetbaarheid en brengen dit samen met jou in relatie met je bedrijfsambities. De conclusies zijn input voor een maatwerk plan van aanpak om medewerkers te faciliteren om beter te presteren.

DIWat levert de methode van CDI op?
Deze methode zorgt voor aantoonbare verbeteringen op de hiernaast getoonde thema’s. Het gaat om balans. Balans op deze thema’s is nodig om duurzaam inzetbaar te worden en te blijven. Onderzoek toont aan dat medewerkers die duurzaam inzetbaar zijn meer plezier in hun werk hebben en organisaties beter laten presteren.

De methode van CDI
Met behulp van het gekwalificeerde en gevalideerde (TNO) portaal van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) inventariseren we eerst wat ambities van jouw bedrijf zijn en welke ontwikkelingen een rol spelen. Vervolgens gaan we met medewerkers in gesprek over hun inzetbaarheid en helpen wij ze bij het maken van hun persoonlijk actieplan. Medewerkers gaan gedurende een langere periode met dit actieplan aan de slag. Tijdens en aan het einde van het traject worden de resultaten gemonitord en geëvalueerd. Het portaal biedt uitgebreide digitale ondersteuning. De collectieve data geeft input voor een maatwerk plan op organisatieniveau.

De adviseurs van CDI
De adviseurs en coaches van het Collectief DI hebben de expertise en de juiste netwerken om duurzame inzetbaarheid op een plezierige en vitale manier concreet handen en voeten te geven. Deze expertise ligt op het terrein van loopbaanadvies (Noloc- gecertificeerd), human resources, leefstijl, werkenergie en duurzame inzetbaarheid. Collectief DI is aangesloten bij NPDI.  Samen met collega Jeanette Seesing van JSConsult ben ik dit collectief gestart en de eerste klanten worden inmiddels bediend.

Speciale introductie-aanbieding:

Collectief DI voert in jouw bedrijf een oriëntatiescan Duurzame Inzetbaarheid uit. Hiermee krijg je inzicht in wat Duurzame Inzetbaarheid voor jou persoonlijk, jouw bedrijf en jouw medewerkers gaat betekenen. Op basis van de scan vindt een vrijblijvend en gratis gesprek plaats met adviseurs van Collectief DI. Je ontvangt concrete tips en duurzame aanbevelingen. Deze aanbieding heeft een waarde van € 300,- mail RPM of bel 06-4854 0650.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *