EasyMatch4All zoekt interimmers voor testfase

EasyMatch4All logoEasyMatch4All is een revolutionaire en universele HR oplossing voor een breed scala aan HR vraagstukken.Er is 20 jaar gewerkt, ja u leest het goed, 20 jaar gewerkt aan een universeel model voor de afstemming van vraag, aanbod en opleidingen op de arbeidsmarkt. In 2010 hebben 3 wetenschappers na 10 jaar werk zelfs een ere Nobelprijs gekregen voor “een vergelijkbaar model”. Het EasyMatch4All-model gaat nog verder en is toe aan de testfase. Daarom zoekt EasyMatch4All interim managers, interim (HR) adviseurs voor deze belangrijke fase in de ontwikkeling.

Op basis van het “EasyMatch4All Organisatie Essentiemodel” is een tool (een SAAS-oplossing) ontwikkeld die één (internationale) HR taal spreekt.
De tool komt binnenkort beschikbaar in de testfase. Daarom zijn we op zoek naar interim (HR) managers en adviseurs, die ons kunnen helpen bij het testen van release 1 van het eerste product. De vergoeding voor het maken van een simpele afspraak met een (potentiële) klant kan in de toekomst oplopen tot € 5000!

Organisaties die zich willen aanmelden als pilotomgeving zijn ook van harte welkom.
Meer informatie over de tool is te vinden op www.EasyMatch4All.com.

Wilt u zich aanmelden voor de testfase of uw organisatie aanbieden als pilotomgeving? Stuur een mail naar: info@easymatch4all.com en wij spreken u snel!

Namens het EasyMatch4All team: Edwin ten Veen, Managing Director en Wim Rietveld, Managing Partner.