Human Resources: hoe word je een HR Businesspartner? (3 tips die er toe doen)

Social Share Toolbar

 

Een manager zei laatst tegen mij: “Wat doe jij eigenlijk het liefst in je rol als HR Businesspartner?”. Dat was nadat we net een overeenkomst voor een langdurige interimopdracht hadden ondertekend en aan een kop koffie zaten.

Ik dacht even na: “Het liefst ga ik op jouw stoel zitten!” De manager keek me fronsend aan en werd steeds roder en net vóór hij de overeenkomst verscheurde zei ik: “Dat doe ik om in mijn rol als HR Businesspartner jouw business te snappen, je taal te spreken je zo letterlijk verder te kunnen helpen”. De frons verdween en een bulderende lach rolde door het kantoor.

Een maand later keken we samen terug op de eerste resultaten en de manager zei dat hij nog nooit zoveel vertrouwen in HR had gehad…..

Zie voor meer mijn nieuwe blog op expand.nl: Human Resources: hoe word je een HR Businesspartner? (3 tips die er toe doen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *