Meer waarde met de loopbaanwaardebon

Social Share Toolbar

loopbaanDe samenleving wordt steeds complexer, de informatie die dagelijks op ons afkomt is meer dan we kunnen verwerken. Om deze te ordenen moeten we afwegen en keuzes maken. Werknemers vragen zich in die context vaker af of het werk dat zij doen nog voldoende passende perspectieven biedt. 

Als werknemers twijfelen over de invulling en zingeving van hun werk, gaat dat op den duur ten koste van de motivatie. Een goede loopbaanontwikkeling stelt werknemers in staat helderheid te scheppen in het maken van keuzes. Noloc erkende loopbaanprofessionals hebben verregaande kennis op het gebied van mensgerichte vakken en beschikken over beproefde methoden en technieken om werknemers effectief te coachen. Wanneer werknemers meer uit zichzelf halen, zullen zij extra gemotiveerd zijn om hun werk met veel inzet en plezier te doen.

Met de Loopbaanwaardebon kunt u kennis (laten) maken met mijn aanpak. Aan het einde van de rubriek loopbaanadvies kunt u mijn basisprogramma downloaden en de loopbaanwaardebon aanvragen via een mailtje. Deze waardebon ter waarde van € 120,- kunt u tijdelijk gratis en vrijblijvend verzilveren, nadat u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief. Dit geldt voor de eerste 20 nieuwe inschrijvingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *